Training indicatiestelling: onderzoek & besluit

Datum/Tijd
11-10-2018
09:30 - 16:30

Locatie
Gele Kegels

Categorieën


Wat is indiceren? Hoe doe je dat én binnen welke kaders moet je dat doen? Een volledig onderzoek is in ieder geval de basis. Daarvan ontvangt de cliënt een verslag. Wat hoort daar wel en niet in thuis (do’s en don’ts).
Deze Training mag je niet missen! Praktische en juridische uitleg over de indicatiestelling in de Wmo 2015 door twee ervaren trainers.
Let op: niet meer dan 12 deelnemers!

Voor wie?
Doe jij het onderzoek en stel je het gespreksverslag op? Beslis je op de aanvraag? Toets je het besluit? Of ondersteun je cliënten tijdens dit proces? Wil je het indiceren nog beter leren? Dan ben je op deze Training aan het juiste adres! Ook juridisch medewerkers worden van harte uitgenodigd!

Vooral veel oefenen
Theorie en praktijk met beeld en geluid! Ter voorbereiding ontvang je een (hele) leuke huiswerkopdracht. Wanneer is iemand in aanvaardbare mate zelfredzaam en kan hij voldoende meedoen in de samenleving? Zijn daar normen voor? Welke juridische en menselijke maat geldt? Wat is voldoende maatwerk? In welke gevallen spelen de Zorgverzekeringswet of de Wet langdurige zorg een rol? Hoe beoordeel je het recht op PGB en welke kwaliteitseisen mogen gesteld worden?

Resultaat
Na deze Training heb je antwoord op de genoemde vragen. Alles kun je nog een nalezen in een zorgvuldig geselecteerd naslagwerk. Heel handig: ook zijn voorbeeldteksten opgenomen.

Lees de uitgebreide informatie over de Training indicatiestelling: onderzoek & besluit.

De voorwaarden voor open inschrijving zijn van toepassing.

Terug naar Overzicht opleidingen.

Inschrijving klein_3

Ontvangst van je inschrijving wordt altijd per email bevestigd. Gaat de opleiding definitief door, dan ontvang je per email een bevestiging deelname.