Naslagwerken

Geplaatst op door

Materiaal onder de armEr zijn diverse naslagwerken beschikbaar in A4 formaat. Ingebonden met wire-o; blijft altijd op de juiste plek open liggen.

Onmisbaar voor degene die zich bezig houdt met de juridische kaders van de Participatiewet en/of de Wmo (oud) en Wmo 2015). De naslagwerken worden telkens bijgewerkt aan de laatste stand van het recht.

Overzicht bestelformulieren

  1. Bestelformulier Naslagwerk jurisprudentie bijzondere bijstand
  2. Bestelformulier Naslagwerk jurisprudentie Wmo (oud) en Wmo 2015

1. Naslagwerk jurisprudentie bijzondere bijstand
Uitvoering van de bijzondere bijstand blijkt volgens de jurisprudentie niet altijd eenvoudig. Het verlenen van bijzondere bijstand is een gebonden bevoegdheid van het college als wordt voldaan aan de voorwaarden. Het naslagwerk is ingedeeld in verschillende hoofdstukken die overeenkomen met de beoordelingsstructuur van de aanvraag. Sommige uitspraken zijn voorzien van een annotatie of redactionele noot.

2. Naslagwerk jurisprudentie Wmo (oud) en Wmo 2015
De Wmo 2015 heeft per 1 januari 2015 de Wmo (oud) vervangen. Er kunnen echter nog geruime tijd procedures lopen over de Wmo. Van belang om de stand van het recht te kennen. Daarnaast is het zo dat uitspraken op grond van de Wmo hun gelding behouden onder de Wmo 2015. Een zeer uitgebreid naslagwerk met samenvattingen van uitspraken. Sommige zijn voorzien van een annotatie of redactionele noot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

16 − dertien =