Opleidingsagenda: vanaf nu digitaal inschrijven mogelijk

IL kleurHet moest er een keer van komen. En een bekend gezegde is: van uitstel komt afstel. Maar vanaf nu is digitaal inschrijven bij Ingeborg Lunenburg opleiding + advies is een feit!

Opleidingsagenda
Op één pagina staan alle opleidingen (Wmo en WWB) genoemd die in 2014 worden verzorgd. Bij elke opleiding staat de datum en de locatie waar deze wordt aangeboden. Meer weten over de locatie? Ook daar is met een link in voorzien met een afbeelding via Googlemaps met adresgegevens, telefoonnummer en bijvoorbeeld welk adres je moet aanhouden als je met de auto komt. Keuze gemaakt? Klik op je keuze en je komt terecht op het digitale inschrijfformulier. Makkelijker kunnen we het niet maken…

Opmerkingen of suggesties
Valt je iets op? Wij stellen opmerkingen en suggesties zeer op prijs. Laat een bericht achter en we reageren daar op.

Uitgelicht
logo_De_LegibusIn samenwerking met De Legibus wordt de Studiedag Participatiewet en Maatregelen WWB verzorgd. De Studiedag staat in ieder geval vier keer gepland en de inschrijvingen druppelen binnen.  Een goede voorbereiding is meestal het halve werk. Ben je belast met het opstellen van beleid of de uitvoering van de rechtmatigheid en of doelmatigheid van de WWB/Participatiewet? Toets je besluiten in dat kader? Wil je precies weten wat de wetswijzigingen in 2015 inhouden? Benieuwd welke WWB-jurisprudentie wel en niet van toepassing blijft? Dan ben je in de deze Studiedag aan het juiste adres en na afloop voorbereid op het hele werk!

Planning 2015
Op dit moment wordt al druk gewerkt aan de planning van 2015. Wat kun je in ieder geval aan nieuwe opleidingen verwachten?

  • Studiedag Het resultaat is rechtmatigheid van bijstand
  • Bijeenkomst Participatie Sociaal domein

Altijd gecombineerd
Opgedane ervaringen worden gedeeld tijdens de opleidingen en zonodig verwerkt in het materiaal. Een aantal mooie overzichten voor de uitvoering zijn in de maak. In het najaar komt een uniek zeer uitgebreid naslagwerk over de Participatiewet beschikbaar. Een ander voorbeeld. Aan het materiaal voor de Studiedag Participatiewet en Maatregelen WWB wordt een modelrapport opleggen maatregel (2015) toegevoegd.

©Ingeborg Lunenburg Opleiding + advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

2 × vijf =